kothak panyimpenan

  • Bamboo Expandable Drawer Organizer for Utensils Holder

    Bambu Expandable Drawer Organizer kanggo Utensils Holder

    Jeneng produk: Bambu Expandable Drawer Organizer kanggo Utensils Holder
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 1,5 kg
    Ukuran : 44 x 50 x 5 ; 40 x 34 x4 ; 39 x 36 x 5 (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 organizer laci sing bisa ditambahi pring.

    Ati-ati: Ati-ati supaya jiwit nalika ngembangake.