Produk

  • Nero Acacia Wood Spice tray

    Nero Acacia Wood Spice tray

    Nama produk: Nero Acacia Wood Spice tray
    Merk: NERO
    Bahan: akasia
    Warna: original
    Bobot: watara: 0,35 kg
    Ukuran: 25 x 1.2 cm (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 Baki bumbu kayu akasia

  • Nero Wooden Picture Frame

    Bingkai Gambar Kayu Nero

    Jeneng produk: Bingkai Gambar Kayu Nero
    Merk: NERO
    Material : Kayu
    Warna: original
    Bobot: watara: 200g
    Ukuran : 10 x 15 ; 12,8 x 17,8 ; 15,3 x 20,3 ; Ukuran 8,8 x 12,8 cm (L x W)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 Bingkai Gambar Kayu

  • wooden christmas LED night lights

    lampu natal LED malam kayu

    Jeneng produk: lampu natal LED kayu
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara: 200 g
    Ukuran: 6.2 x 4.5 x 7.6 cm (L x W x H)

  • Nero Bamboo 7 tier Plant Stand

    Nero Bamboo 7 undakan Plant Stand

    Nama Produk: Nero Bamboo 7 tier Plant Stand
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 3 kg
    Ukuran (L x W x H): 15.7 x 7.9 x 48

  • Bamboo Dinnerware Bowls For Kids

    Mangkuk Makan Bambu Kanggo Bocah-bocah

    Jeneng produk: Mangkuk Makan Bambu Kanggo Bocah-bocah
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 0,5 kg
    Ukuran: 15 x 24 x 4 cm (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 Mangkuk Makan Bambu Kanggo Bocah-bocah

  • Bamboo Expandable Drawer Organizer for Utensils Holder

    Bambu Expandable Drawer Organizer kanggo Utensils Holder

    Jeneng produk: Bambu Expandable Drawer Organizer kanggo Utensils Holder
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 1,5 kg
    Ukuran : 44 x 50 x 5 ; 40 x 34 x4 ; 39 x 36 x 5 (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 organizer laci sing bisa ditambahi pring.

    Ati-ati: Ati-ati supaya jiwit nalika ngembangake.

  • Nero Adjustable Bamboo Drawer dividers

    Pembagi laci Bambu Nero sing bisa diatur

    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 1,3 kg
    Ukuran : 56 x 1,5 x 6 ; 43 x 1,5 x 6 cm (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    4 pembagi laci pring sing bisa diatur, 9 bantalan pring.

    Ati-ati: Ati-ati supaya jiwit nalika ngembangake.

  • Nero Bamboo Spice Rack Organizer

    Nero Bamboo Spice Rack Organizer

    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 1 kg
    Ukuran: 14.5*12.5*3.5 cm (L x W x H)
    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 Organizer Rak Bumbu Bambu

  • Nero bamboo ziplock bag storage organizer

    Nero bamboo ziplock tas panyimpenan organizer

    Jeneng produk: Nero bamboo ziplock tas panyimpenan organizer
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 0,6 kg
    Ukuran (L x W x H cm) 12 x 12 x 3

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 organizer tas pring

  • Portable 3 tier bamboo plant stand

    Stand tanaman bambu 3 tingkat portabel

    Jeneng produk: Stand tanduran bambu 3 tingkat portabel
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 2,5 kg
    Ukuran: 38.8 x 15.8 x 37.8 in (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    12 slat, 3 rak, 1 sarung tangan.

    Ati-ati: Watesan bobot saben rak, 30 lbs rak ngisor 20 lbs mid lan 15 lbs rak ndhuwur.