Stand tanaman bambu 3 tingkat portabel

  • Portable 3 tier bamboo plant stand

    Stand tanaman bambu 3 tingkat portabel

    Jeneng produk: Stand tanduran bambu 3 tingkat portabel
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 2,5 kg
    Ukuran: 38.8 x 15.8 x 37.8 in (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    12 slat, 3 rak, 1 sarung tangan.

    Ati-ati: Watesan bobot saben rak, 30 lbs rak ngisor 20 lbs mid lan 15 lbs rak ndhuwur.