Stand tanaman bambu 3 tingkat portabel

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Stand tanduran bambu 3 tingkat portabel
Merk: NERO
Materi : pring
Warna: original
Bobot: watara 2,5 kg
Ukuran: 38.8 x 15.8 x 37.8 in (L x W x H)

Apa sing ana ing paket kasebut:
12 slat, 3 rak, 1 sarung tangan.

Ati-ati: Watesan bobot saben rak, 30 lbs rak ngisor 20 lbs mid lan 15 lbs rak ndhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan:
Bambu awet - Papan kembang digawe saka pring alam 5 TAHUN ing gunung dhuwur. Iku awet sawise technique forging suhu dhuwur. Proses polishing 3-wektu lan perawatan varnish Eco-loropaken ndadekake tampilan kembang ngadeg lumahing Gamelan, anti banyu lan gampang kanggo njaga. Cocog kanggo tampilan kembang njero ruangan lan ruangan.

Desain sing Menarik lan Bisa Dilipat - Rampung warna pring alami nambah tampilan sing elegan lan nggumunake kanggo tanduran sampeyan sing cocog karo warna alam, lan cocog karo desain dekorasi omah. Desain lipat njamin trep efisien lan ngirit jarak

Aplikasi Multi-fungsi - Tanduran tanduran iki bisa digunakake minangka rak panyimpenan utawa rak tampilan kanggo tanduran, sepatu, perlengkapan mandi, andhuk, peralatan, macem-macem barang hiasan ing omah utawa teras, minangka rak tanduran, rak organizer panyimpenan, rak organizer kamar mandi.

Praktis Sturdy - Round comer lan desain crossbar mburi nggawa sampeyan luwih aman digunakake; papan crossbars cukup 'mesthekake cahya apik, kanthi ventilasi lan got banyu; Kaki sing kandel lan sekrup baja njamin kapasitas bantalan sing luwih kuat.

Gampang kanggo Nglumpukake - paket dilengkapi manual instruksi sing jelas lan alat Instalasi ing paket kasebut, Alat tambahan ora dibutuhake. Sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake perakitan kanthi ngrujuk menyang manual instalasi. Ukuran Umum: 38,8 x 15,8 x 37,8 inci (L x W x H)

Desain Detail Aman: Desain crossbar mburi nyegah tanduran kasebut tiba. Lan desain kothong-metu saka lapisan ngisor njamin cahya apik, lan nduweni fungsi got, Nyegah teyeng lan ventilasi, kang ono gunane kanggo wutah saka tetanduran. Lumahing Gamelan lan sudhut dibunderaké nglindhungi kulawarga saka goresan lan gampang kanggo ngresiki.

Kontak: hubungi kita yen sampeyan duwe masalah: gongyuxuan@nerobamboo.com

Portable 3 tier bamboo plant stand (2)

Portable 3 tier bamboo plant stand (5)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita