pigura foto

  • Nero Wooden Picture Frame

    Bingkai Gambar Kayu Nero

    Jeneng produk: Bingkai Gambar Kayu Nero
    Merk: NERO
    Material : Kayu
    Warna: original
    Bobot: watara: 200g
    Ukuran : 10 x 15 ; 12,8 x 17,8 ; 15,3 x 20,3 ; Ukuran 8,8 x 12,8 cm (L x W)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 Bingkai Gambar Kayu