Nero bamboo ziplock tas panyimpenan organizer

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Nero bamboo ziplock tas panyimpenan organizer
Merk: NERO
Materi : pring
Warna: original
Bobot: watara 0,6 kg
Ukuran (L x W x H cm) 12 x 12 x 3

Apa sing ana ing paket kasebut:
1 organizer tas pring


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan:

Bambu Berkualitas Tinggi: Digawe saka Phyllostachys pubescens Alami lan Nilai dhuwur, Phyllostachys pubescens Carbonized tahan kanggo abrasi, deformasi. Lumahing pring iku cat basis lenga, rada anti banyu, gampang kanggo ngresiki.

ORGANIZER TAS ZIPLOCK - Organizer baggie kita bisa nyimpen kanthong plastik panyimpenan pangan sing ora apik ing laci miturut kategori, supaya pawon sampeyan tidy.This Ziplock Bag Holder nduweni ukuran sing sampurna kanggo pas karo kabeh jinis tas panyimpenan pangan kalebu tas slider quart. Solusi panyimpenan paling apik kanggo laci pawon sing rame. Dadi luwih apik tinimbang duwe kothak flimsy nggawe laci macet lan ambruk nalika sampeyan numpuk apa wae.

Bahan sing Bisa Dianyari - Kothak panyimpenan tas plastik iki digawe saka pring alam. Iku gampang kanggo ngresiki lan njaga. Kaya ing alam, werna lan tekstur bisa beda-beda kanggo nggawe saben kothak unik!

Instalasi Gampang - Dirakit kanthi lengkap! Sampeyan bisa nyelehake ing laci utawa nyumerepi ing tembok nganggo kit alat gantung bonus. Mangga priksa manawa laci sampeyan duwe ukuran paling ora 12 x 12 x 3 inci.

Hadiah kanggo Penyelenggara - Iki mung Impen Penyelenggara! Iku katon apik lan aran apik karo paket ayu! Desain sing ganti urip iki bakal nggawe wong sing ditresnani seneng banget nalika ndeleng laci sing durung nate diatur lan rapi sadurunge!

Kerajinan Paling Apik - Saben dispenser dipasang kanthi mantep lan dipoles tangan dening para ahli. Huruf ukir laser saka Gallon, Quart, Sandwich lan Snack sing bakal tahan seumur hidup.

Kontak: hubungi kita yen sampeyan duwe masalah: gongyuxuan@nerobamboo.com

Nero bamboo ziplock bag storage organizer (3)

Nero bamboo ziplock bag storage organizer (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita