Nero Bamboo Spice Rack Organizer

Katrangan singkat:

Merk: NERO
Materi : pring
Warna: original
Bobot: watara 1 kg
Ukuran: 14.5*12.5*3.5 cm (L x W x H)
Apa sing ana ing paket kasebut:
1 Organizer Rak Bumbu Bambu


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan:
Pilihan Panyimpenan Serbaguna - Organizer bumbu bambu sing serbaguna bisa ngadeg ing meja lan nyelehake ing laci pawon. Iku pas banget ing laci utawa lemari. Gampang banget, sing bakal mbebasake ruang kanggo nyimpen bahan masak liyane.

Telung Tiered Spice Rack - Iki rak panyimpenan jar rempah-rempah wis telung 3,15 x 9,8 tingkat inch, Kompatibel karo paling gendul rempah-rempah lan jars.Step fitur desain beting kanggo gampang panyimpenan lan tampilan saka gendul, gampang maca label ing Mirit. Becik kanggo digunakake ing pawon, pantry, jedhing utawa wilayah Vanity kanggo ngatur rempah-rempah, gendul lan lodhong, parfum, polish kuku, lotion, utawa kosmetik liyane.

Konstruksi Bambu Awet - Bambu sing tuwuh kanthi cepet lan akeh luwih kuwat lan luwih awet tinimbang pengatur kabinet kayu atos lan plastik. Kayu pring ora bakal menehi mambu aneh, teyeng utawa mambu plastik. Iki digawe saka 100% pring murni. Gunakake ing njero ruangan. Aja rendhem ing banyu.

Ide Hadiah sing Apik - Iki minangka hadiah sing cocog kanggo para pecinta masak sing seneng nyoba proyek masak anyar. Desain rak multifungsi ngidini bisa digunakake ing papan liyane, ora mung ing pawon. Bahan retro lan warna pring nggawe katon anget lan alami, sing bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan, ngatur stoples, jar, parfum, anggur lan seri Botol.

Kepuasan Pelanggan - Nemokake masalah karo produk kita? Kita wis dijamin sampeyan! Produk kita didhukung dening Jaminan Kepuasan 100% yen sampeyan ora puas karo produk kita. Kirimi bali menyang kita kanggo panggantos utawa mbalekaken lengkap. Kepuasan pelanggan minangka prioritas utama!
Kontak: hubungi kita yen sampeyan duwe masalah: gongyuxuan@nerobamboo.com

Nero Bamboo Spice Rack Organizer (3)

Nero Bamboo Spice Rack Organizer (6)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita