laci divider

  • Nero Adjustable Bamboo Drawer dividers

    Pembagi laci Bambu Nero sing bisa diatur

    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara 1,3 kg
    Ukuran : 56 x 1,5 x 6 ; 43 x 1,5 x 6 cm (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    4 pembagi laci pring sing bisa diatur, 9 bantalan pring.

    Ati-ati: Ati-ati supaya jiwit nalika ngembangake.