paesan

  • Nero Acacia Wood Spice tray

    Nero Acacia Wood Spice tray

    Nama produk: Nero Acacia Wood Spice tray
    Merk: NERO
    Bahan: akasia
    Warna: original
    Bobot: watara: 0,35 kg
    Ukuran: 25 x 1.2 cm (L x W x H)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 Baki bumbu kayu akasia

  • Nero Wooden Picture Frame

    Bingkai Gambar Kayu Nero

    Jeneng produk: Bingkai Gambar Kayu Nero
    Merk: NERO
    Material : Kayu
    Warna: original
    Bobot: watara: 200g
    Ukuran : 10 x 15 ; 12,8 x 17,8 ; 15,3 x 20,3 ; Ukuran 8,8 x 12,8 cm (L x W)

    Apa sing ana ing paket kasebut:
    1 Bingkai Gambar Kayu

  • wooden christmas LED night lights

    lampu natal LED malam kayu

    Jeneng produk: lampu natal LED kayu
    Merk: NERO
    Materi : pring
    Warna: original
    Bobot: watara: 200 g
    Ukuran: 6.2 x 4.5 x 7.6 cm (L x W x H)