Bambu Expandable Drawer Organizer kanggo Utensils Holder

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Bambu Expandable Drawer Organizer kanggo Utensils Holder
Merk: NERO
Materi : pring
Warna: original
Bobot: watara 1,5 kg
Ukuran : 44 x 50 x 5 ; 40 x 34 x4 ; 39 x 36 x 5 (L x W x H)

Apa sing ana ing paket kasebut:
1 organizer laci sing bisa ditambahi pring.

Ati-ati: Ati-ati supaya jiwit nalika ngembangake.


Detail Produk

Tag produk

Kondisi panggunaan:
Organizer laci jero sing cocog kanggo panggunaan saben dina. Fungsine apik, desain sing elegan ndadekake pujian sing sampurna kanggo dekorasi omah sampeyan. Mungkasi nggoleki organizer lan tong sampah sing berkualitas nalika sampeyan nyoba organizer laci pring. Sampurna kanggo omah, pawon, jedhing, lan organisasi laci kantor.

Kaluwihan:
Panggunaan Serbaguna: Organizer laci iki bisa digunakake kanggo nyimpen barang-barang cilik kayata cutlery, perhiasan, alat tulis lan piranti. Bisa digunakake ing pawon, ruang tamu, kamar turu, lan kamar sarana lsp. Cocog kanggo aplikasi macem-macem barang ing pirang-pirang kesempatan.

Organizer Perkakas sing Bisa Digedhekake lan Bisa Dilaras: Dirancang nganggo kompartemen 6-8, pengatur bisa ngirit ruang nalika nampung macem-macem barang, sing bisa ditambahi saka 13 inci nganti 19,6 inci kanthi sliding lancar.

Bambu Premium Sampurna: Nampan sendok garpu pring katon rapi lan elegan. Ora kaya manufaktur liyane, organizer wadhah perkakas pring kita dipanen kanthi lengkap kanggo nambah kekuatan. Kanggo sampeyan, tegese organizer Pipishell iki bisa uga luwih suwe tinimbang laci sampeyan.

Panyimpenan Praktis lan Sampurna: Organizer pring iki bisa nyimpen barang-barang cilik sing mbingungake kanthi kompartemen. Gampang kanggo njupuk barang, bisa ngirit wektu nggoleki barang kayata sendok lan piso, pulpen lan panguasa, kalung lan jam tangan.

Konstruksi sing Kuat lan Pangopènan Gampang: Organizer laci peralatan pawon iki cukup kuat kanggo disimpen. Lan organizer pring iki bisa diusap kanthi cepet nganggo banyu anget lan mung diusap nganggo kain lembab.

Bamboo Kitchen Drawer Organizer (5)

Bamboo Kitchen Drawer Organizer (4)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita