Babagan Kita

about

Sapa Kita?

Jiangxi Nero Commerce Co., Ltd. minangka perusahaan industri lan perdagangan sing nggabungake pangembangan, desain, produksi, dodolan lan perdagangan, kanthi pabrik 1000sq m2 lan luwih saka 100 karyawan. Kita dumunung ing Yifeng, Jiangxi, sing asale saka pring paling apik ing China. Pabrik Anbao Home Furnishing kita didegaké ing 2011.We duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman ing produksi pring lan produk kayu. Pabrik kita wis nindakake perdagangan domestik ing past.But taun iki, kita arep ngedol produk kita kanggo donya kabèh.

Apa We Do?

Swara 10 taun, kita khusus ing ngembangaken lan manfacturing pring lan produk kayu, kayata bambu nglereni borads, pring organizers laci, bmaboo laci dividers, pring bowl kanggo bocah, pring pawon ware, pring Furnitur, kayu chrismas LED lampu lan produk kayu liyane .

Nganti saiki, kita duwe luwih saka 200 macem-macem produk, lan kita bisa ngasilake produk pring utawa kayu sing disesuaikan anggere sampeyan bisa menehi gambar, ukuran utawa conto. Kita duwe mesin laser engraving profesional ing pabrik kita, supaya kita bisa engaving logo utawa lan pola sampeyan pengin ing produk kita. Kita wis tekan kerjasama karo para panuku saka Amerika Serikat, Inggris, Pakistan lan wilayah liyane. Kajaba iku, kita duwe toko amazon owm. Adhedhasar upaya terus-terusan lan dandan teknik, kita wis njaga hubungan kerjasama sing dawa karo para pelanggan.

Budaya Perusahaan

Nilai Kita: Kejujuran, tanggung jawab, Inovasi, Dedikasi
Kejujuran
Perusahaan sing setia; Jumbuh karo tembung lan tumindak
Kejujuran minangka pondasi pangembangan perusahaan
Tanggung jawab: sregep nindakake kuwajiban, wani ngemban tanggung jawab, lan nindakake tugas.
Inovasi: Maju karo jaman, maju, wani dadi sing pertama.

Inovasi minangka sumber daya kanggo pangembangan perusahaan.
Dedikasi: Tresna lan dedikasi, layanan sing tulus, lan bali menyang masyarakat.
Dedikasi minangka alam ideologis sing dhuwur lan kualitas spiritual warga Grid Negara.
Kauntungan kita: Kita duwe kabeh baris produksi lan tim QC profesional kanggo kontrol kualitas sing ketat. OEM lan ODM kasedhiya. Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam, kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan. Lan kita wis lulus FSC.