Jiangxi Nero Commerce Co., Ltd.
kita bakal ngedol produk kita menyang saindenging jagad.

produk unggulan

Kita duwe kabeh baris produksi lan tim QC profesional kanggo kontrol kualitas sing ketat.
Kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam, kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan.
—Nero—

Kenapa Pilih Kita?

Nero minangka pilihan sing tepat
  • Jaminan Kepuasan

  • Lisensi Profesional

  • Layanan sing bisa dipercaya

  • Kualitas Pengerjaan

  • Taksiran Gratis

about1
  • ABOUT-2

Profil Perusahaan

Nero minangka pilihan sing tepat

Jiangxi Nero Commerce Co., Ltd. minangka perusahaan industri lan perdagangan sing nggabungake pangembangan, desain, produksi, dodolan lan perdagangan, kanthi pabrik 1000sq m2 lan luwih saka 100 karyawan. Kita dumunung ing Yifeng Jiangxi, sing asale saka pring paling apik ing China. Pabrik Anbao Home Furnishing didegake ing taun 2011.